Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 990 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Diverse Hobby Perler Scrapping, Papir og Kartong Sesongvarer Strikke, Hekle og Tove Søm og Tekstil
Blonder og Bånd Broderi Broderi Elastisk Feste og lukke Glidelåser Kjekt å ha Knapper Mellomlegg Symakin utstyr Sytråd Sytråd Poly Sheen Syutstyr Tegne og Skriveutstyr Tekstiler Tekstilfarger Toving Utstyr Vesker Vesker og Bagger
Tegne, Male og Kunstnermatriell
Akrylmaling Akvarell Blekk og Penner Blokker, Papir, Kartong og Ruller Blyanter Bruynzeel Expression Diverse maling Elastisk Farge Blyanter Fernisser og medier Feste og lukke Gouache Grafitt, Kull og Miner Junior Kjekt å ha Knapper Lerett og plater Oljemaling Paletter og Maleverktøy Pastell Pensler Staffeli og Oppbevaring Tegne og Skriveutstyr Tekstilfarger Tusjer Utstyr

OM HORTEN HOBBY

Horten Hobby


Bor det en kreativ person i deg, men tørr ikke å starte? Vi kan hjelpe deg med råd, tips og veiledning om det skulle være behov for det.

Noe av det vi kan tilby er:

* Perler, Scrapbooking,  Maling, Gips, Såpe, Decoupage, Smykker, Glass, Stoffer, Garn og ellers stort sett det meste innen alt av hobbyartikler.

* Diverse Kurs
* Hobbytreff hver første tirsdag i måneden pluss en helg i måneden.


Si gjerne ifra til venner og bekjente om Facebook-siden vår og besøk oss gjerne i Storgata 23, 3181 Horten.

Dere er hjertelig velkommen til å like denne siden, kom gjerne med med aktuelle spørsmål, råd og vink om dere har noe på hjerte. Ingen spørsmål er for dumme, bare dumme svar.
De ansvarlige for siden vil holde den oppdatert fortløpende, og vi vil komme med raske tilbakemeldinger til dere så fort det kommer inn noen nye temaer.