Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 990 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Diverse Hobby Perler Scrapping, Papir og Kartong Sesongvarer Strikke, Hekle og Tove Søm og Tekstil
Blonder og Bånd Broderi Broderi Elastisk Feste og lukke Glidelåser Kjekt å ha Knapper Mellomlegg Symakin utstyr Sytråd Sytråd Poly Sheen Syutstyr Tegne og Skriveutstyr Tekstiler Tekstilfarger Toving Utstyr Vesker Vesker og Bagger
Tegne, Male og Kunstnermatriell
Akrylmaling Akvarell Blekk og Penner Blokker, Papir, Kartong og Ruller Blyanter Bruynzeel Expression Diverse maling Elastisk Farge Blyanter Fernisser og medier Feste og lukke Gouache Grafitt, Kull og Miner Junior Kjekt å ha Knapper Lerett og plater Oljemaling Paletter og Maleverktøy Pastell Pensler Staffeli og Oppbevaring Tegne og Skriveutstyr Tekstilfarger Tusjer Utstyr

Om oss

Hei og velkommen til vår nettbutikk!


Horten Hobby har mange tusen artikler, og vi legger ut nye varer i nettbutikken hver dag . Så om du er kreativ, eller bare trenger å fikse på noe så hjelper vi deg gjerne.


I vår butikk i Storgata 23 i Horten har vi:
* et stort utvalg av kunstnerartikler, i akryl- og oljemaling med tilbehør. Tegne og skisse- blyanter og blokker. Akvarell og pastell mm.

* I vår syavdeling har vi over 1000 ruller med tekstiler og mellomlegg. Flere kilometer med bånd, sytråd og knapper, samt annet tilbehør som trengs til søm.

* Garnavdelingen vår har garn fra Viking garn og Permin.

* Vi har også Kartong og mønsterark, blomster, dies og bling til scrapping. Perler til smykker. Tekstil maling og tusjer. En hobbyavdeling med filt, isopor, papp og små treartikler, øyne, piperensere hobbymaling og mye mer.

Foreløpig så har vi lagt ut ca 20% av varene her i nettbutikken. men det blir flere hver dag. Hittill er det hovedsaklig kunstnerartikler og tekstiler mm som vi har lagt ut. Litt garn er det også.


Fortell gjerrne dine venner og bekjente om nettbutikken vår. Vi er også på Facebook og instagram (@hortenhobby), og det er hyggelig om du besøker oss i Storgata 23, 3181 Horten.


Det er også anledning til å sende oss mail på post@hortenhobby.no om det er noe du lurer på.

Dere er hjertelig velkommen til å komme med med spørsmål, råd og vink om dere har noe på hjerte. Send det til post@hortenhobby.no.


Ønsker deg en flott dag!

med vennlig hilsen oss i Horten Hobby AS