Hei og velkommen til vår nettbutikk!
 

Horten Hobby har mange tusen artikler, og vi legger ut nye varer i nettbutikken hver uke . Så om du er kreativ, eller bare trenger å fikse på noe så hjelper vi deg gjerne.

I vår butikk i Storgata 23 i Horten har vi:
* et stort utvalg av kunstnerartikler, i akryl- og oljemaling med tilbehør. Tegne og skisse- blyanter og blokker. Akvarell og pastell mm.

* I vår syavdeling har vi over 1000 ruller med tekstiler og mellomlegg. Flere kilometer med bånd, sytråd og knapper, samt annet tilbehør som trengs til søm.

* Vi har også Kartong og mønsterark, blomster, dies og bling til scrapping. Perler til smykker. Tekstil maling og tusjer. En hobbyavdeling med filt, isopor, papp og små treartikler, øyne, piperensere hobbymaling og mye mer.

Foreløpig så har vi lagt ut ca 20% av varene her i nettbutikken. men det blir flere hver uke. Hittill er det hovedsaklig kunstnerartikler og tekstiler mm som vi har lagt ut. 

Fortell gjerne dine venner og bekjente om nettbutikken vår. Vi er også på Facebook og instagram (@hortenhobby), og det er hyggelig om du besøker oss i Storgata 23, 3181 Horten.

 

Det er også anledning til å sende oss mail på post@hortenhobby.no om det er noe du lurer på.

Dere er hjertelig velkommen til å komme med med spørsmål, råd og vink om dere har noe på hjerte. Send det til post@hortenhobby.no.

 

Ønsker deg en flott dag!

med vennlig hilsen oss i Horten Hobby AS

  0
  Handlevogn
  Din handlekurv er tomTilbake til butikk
   Calculate Shipping
   Legg til kupong
   Available Coupons
   bonus% Get 50% off Som takk for at du har handlet for 2500kr får du nå 50kr avslag på din neste handel.
   velkommen!* Get 10% off Så gøy at du er med oss! Som takk får du -10% rabatt på din første handel.